logo

Писмен хороскоп

Писмен хороскоп на А.Л – точен час на раждане

 

Хороскопът в момента показва необходимостта да се осъществява баланс между възможностите, които са се появили през 2011-2012г. и нови моменти на напрежение и проблеми през 2013г.

Затова е добре всички хора и обстоятелства, които са се появили в предишните две години да се пазят и поддържат, защото те са силно положителни. 2011-2012г. е период на нови приятелства и връзки, на нови моменти в средата, добри финансови постижения, работа с нови съвременни технологии или методи. Те трябва да останат и занапред като нещо стабилно. Периодът 2011-2012г. е стабилен  и във финансов план, положителен и в професията. В този смисъл всякакви нови технологии и алтернативни методи за подходящи да се усвояват и развиват  занапред.

Същевременно в хороскопа настъпва един аспект, който носи напрежение. Той ще бъде особено актуален през следните периоди:

  1. средата на май 2013г.
  2. края на юни – юли 2013г.
  3. февруари – март 2014г.
  4. септември – октомври 2014г.
  5. края на годината 2014-началото на 2015г. /до март/

Това са периоди, в които трябва да се внимава за неприятности от финансово естество; измами, нелоялност, заблуди, илюзии, проблеми с юридически договори, юридически решения и договори. Възможни са загуби и обърквания, често нещата ще се бавят, отлагат и оплитат. Не може да е разчита на бързи и конкретни решения. Ситуациите ще са като в мъгла.

При такива аспекти има проблем с имот, с покупко-продажби, с дела и с наемни отношения. Ако се предприемат начинания в тези направления те ще са  проблемни и ще се объркват или отлагат. Решенията ще са неадекватни. По-добре е да не се вземат големи решения и да се правят глобални промени.

Също така може да са изгуби наследствен имот.

На втори план този аспект носи ниска степен на интуиция, която обикновено подвежда. Затова решенията и действията трябва да са интелектуални, а не емоционални или интуитивни. Това ще е погрешно. Сънят също няма да е много устойчив, през главата ще минават всякакви мисли, повечето излишно тревожни или напрегнати. Това ще са илюзии в повечето случаи.

Трябва да се внимава и за всякакви проблеми с химия, опиати, лекарства, остри инфекциозни болести, замърсители и отрови. Това важи особено, когато сте на път. Поради това трябва да се избягват по-екзотичните места, по-опасните откъм инфекции държави, както и по-дългите и екзотични пътувания по море. Възможни са и проблеми с договори и финансови отношения. Трябва да се внимава и за остри алергични реакции на някои вещества.

На трето място, има объркване и тревоги относно личния живот. Ще има некоректност, обърканост и тайни. Любовните  и приятелски отношения ще бъдат нарушени. При такива аспекти обикновено има провлачване на ситуацията за дълго време, но в края на краищата обикновено има раздяла. Успоредно с това има тенденции за финансово напрежение, съчетано и с личните взаимоотношения. Това допълнително ще усложни ситуацията. Трябва да се внимава, защото има склонност и към преекспониране на нещата и внушаемост за хора и ситуации, които на практика не съществуват. Ситуацията ще кулминира в края на 2014г. и опасността от раздяла е най-голяма в края на 2015г. Това ще е свързано и с някои финансови сътресения, които трябва да се избягват.

По отношение на работата, в момента, периодът не е много добър за промени, а по-скоро за запазване на статуквото и въвеждане на нови, чуждестранни и иновативни методи на работа.

Добър момент за промяна е краят на 2015г., когато има положителен период. Негативните аспекти са се изтеглили и идват положителни възможности. Това  е удачен момент за ново приятелство, нов договор, преместване на ново място /сграда, офис, дом/. Всичко това, като тенденция е особено забележимо през 2016г. и е под добри аспекти.

Същевременно това ще доведе до голяма промяна в работата и започване на нещо съвсем ново.

В хороскопа работата има силно влияние на Телец и Венера. Това разкрива възможности за робата с жени, красота за жени, продукти на козметиката и медицината за разкрасяване, въпроси свързани с  надебеляването, диабета, метаболитния синдром. Това са сфери на Венера, както и лечение с музика, изкуство и т.н.

Новото начало, което се вижда от 2016г. и лятото на 2017г. е свързано с технологии и нестандартност. То ще разбие стари неща и ще положи нови переспективи.

В близко време предстои и напрежение, свързано с майката, поради транзита на Сатурн през дома на родителите. Напрегнат е периодът точно около Нова година 2013-2014г. /втората половина на декември/, както и през целия май-юни 2014г. и най-вече около 20 септември 2014г. Вниманието трябва да е насочено към здравето; храносмилателна система и възпаления в тази област, както и последващи усложнения от това.

При Ивайло в момента има много хубави аспекти във връзка с личния живот. Възможности за нов дом, за добър договор, за нови идеи в работата; влиянието на Уран е обвързано с нови технологии, нови решения, повече техника, повече електроника  и връзка с компютри и мрежи. Това са нови приятелства, съюзи и връзки. Те ще са полезни и плодотворни. Аспектът определено е добър относно финансите.

Като цяло финансите са обвързани с търговия на нестандартни продукти. Меркурий е в дома на парите. Трябва да използва активно връзки и приятелства, съюзи.

Периодът е подходящ и за уреждане на всякакви въпроси свързани с договор за дом, офис, къща. Успоредно с това може да има юридически неприятности за друга сграда или имот. Двата аспекта вървят успоредно. Трябва същевременно да се внимава с контролните органи на държавата и проблеми с информационни системи.

Моментът от есента на 2013г. е идеален и във връзка с структуриране на личните отношения и възможността за раждане на дете. Трябва обаче да се преодолее вътрешната несигурност, напрегнатост и желанието за повече свобода. Трудният период от 2012г. във връзка с работата постепенно ще отмине.  Трудно се вземат категорични решения, което е проблем.

При Венета основните тенденции в живота са свързани с пътувания извън страната, както и с отношения с чужденци, преподаване, активни контакти. Много положителен и същевременно натоварен период идва през февруари 2014г.. Той ще продължи и през следващите четири години, като основите ще се положат в началото на 2014г. Този период ще бъде обвързан с доста успешни пътувания, нови връзки, повече и добри финанси, стабилни договори. През 2013г. има още остатъци от отминалия период на определени неприятности, които бавно ще отшумяват. Те са свързани с обърквания, неточности с договор, отлагане на пътувания, известен хаос в нещата, несигурност. Сега /2013г./ не е момент за много пътувания, за обучение, за продажби, за големи договори. Има опасности от нелоялност и неточност.

В работата генерално е добре да се следва линия на точност, коректност, работа с по-възрастни, улегнали хора, упоритост и последователност. При по-детайлен поглед върху звездната карта се вижда необходимост от консерватизъм и дори закостенялост. Иновативните и нестандартни /екстравагантни/ идеи с малки изключения не носят успех и могат да предизвикат объркване.  Изключение /не голямо/ е периодът 2016-2018г. През тези години може да се прояви нюанс на експеримент в работата.

Така или иначе M.има най-добри и по-удачни възможности от семейството през следващите години. Тя категорично влиза в дълъг положителен период.

M. не трябва да се притеснява за работа и пари в живота си. Има известни проблеми с приятели /сухота, традиционност, дори скука, свързани са с професията/. В по-късна възраст е възможна неустойчивост в брака.

При S. има доста голямо напрежение в работата в края на 2014г. и особено през 2015г. През този период идват съвсем различни тенденции, нови обстоятелства и хора. Тези обстоятелства разбиват статуквото и съответно договори.  Водят до промени в местоживеенето. Балансът в звездната карта  е между агресивни нови тенденции и опити да се работи по-старому и да се живее по-старому. В личния живот също има сериозни неприятности, но те се дължат и на доста напрежение в професионалното положение, а не толкова на друга сериозна връзка.

По отношение на личното здраве хороскопът показва проблем с храносмилателната система. Евентуални по-големи неприятности, които първо са по-невидими, но все пак хронични, са в периода 2018-2020г. Затова още от 2017-2018г. е добре да се вземат всички превантивни мерки срещу възпаления и евентуална хронификация. Октомври 2018г. е месец, през който могат да настъпят определени възпаления и кризи. След това има опасност през есента – септември -октомври 2023т. Това е период опасен за интервенция, поради криза, спазъм, по-остра ситуация. Подобен момент е имало и през 1999г.-2000г.

Отделителната система е с по-слаба и забавена функция.

При употреба на упойки трябва да се внимава, може да има реакции. Също така диагнозите трябва да се уточняват докрай или по няколко начина, защото хороскопът показва тенденция  и към обърквания.

Емоционалното на свой ред състояние е деликатно откъм чувството за самота и изолираност. Това се дължи на факта, че Слънцето е в дома на комуникациите и приятелите и затова Ви показва като много активен и общителен човек. Затова перспектива за самота е крайно нежелателна.  Трябва винаги да има група, близък човек, много приятели, интереси, занимания. Затова е по-добре да има компромиси, отколкото крайни решения и изпадане в състояние на отделеност.

По същата причина и всякакви опиати и отрови от този род са крайно нежелателни. Ключовата дума в хороскопа е комуникация, говорене, писане, учене, пътуване, дори думата търговия.

Пак затова и чувствата не трябва да се блокират и затова винаги е добре да има начин за изразяването им. В противен случай се отразява и на емоциите, но и на стомашно-чревната система.