logo

Писмен хороскоп 2

В хороскопа на преден план излиза силно развито чувство за индивидуализъм, свободолюбие и същевременно доста голяма емоционалност. Често решенията и формирането на мнение по даден въпрос са плод на силни колебания и промени до последно. Всъщност е налице и силна интуиция, но на нея не се дава много ход. Изключително добре е да се залага на вътрешното чувство, на усещанията в слънчевия сплит и на оригинални решения, подхвърляни от приятели. Добре е да се осъществяват непрестанно интензивни контакти.

Щастието е свързано с личните качества, усъвършенстване чрез обучение, пътувания и преподаване. Юпитер се намира в първи дом и дава възможност за силен личен просперитет.

 

Звездната карта показва и работохолизъм и амбиция за решаване на всички професионални въпроси. В работата се влагат доста емоции и желания. Тъй като в професията има силно виляние на Скорпион това дава предпоставки за работа в тайни организации, като полиция, деца с особени прояви и нагласи, юристи, наркомани, опиати, лекарства и неща в този ракурс. Тъй като Слънцето е в Лъв, това разположение насърчава творческото начало и педагогиката. Налице са много добри данни за осъществяване на успешни комуникации с по-млади хора. Преподавателски усет. Има и усещане за работа с жени или сред жени. Добре е да се работи без екип или с някаква степен на самостоятелност. Вътрешно вродената оригиналност не позволява добра екипност.

 

По отношение на любовта и интимния живот има известни проблеми, тъй като планетата на кармата и застоя – Сатурн, е там. Любовта, като проблем на доста хора, е по-скоро поле за работа, отколкото за лично изживяване. С една дума може да се помага на другите да решат личните си въпроси, но относно собствените дела това е по-трудно.Има желание за сериозност в любовта, слагат се по-прагматични преценки, търсят се по-стабилни партньори и все неща, които са затрудняващи, когато става въпрос за интимни отношения. Твърде голямата интелектуалност в това направление определено пречи.

2008-2009г.г. са години на объркване, измами, нелоялност и несигурност в личен план.  Това е момент, когато е имало заблуждения относно качествата и намеринията на друг човек. Има подобни тенденции и в работата. Финансовото положение не е розово, има загуби. Целият период е опасен относно покупко-продажби, финансови операции и дори поради отношения с близки роднини. Възможни са измами, некоректност, илюзии и заблуждения относно битови, финансови и професионални проблеми. Това не е време за решителни действия и намерения в лечен и обществен план. По-добре е да се внимава и изчаква.

Подобни неприятности,и внезапни обрати и раздяла в личен план е  имало и през 2002г.

В настоящия момент не е добре и да се пътува и в чужбина, както и да се започва учене или друга подобна дейност. Раздвижване и нови благоприятни тенденции ще започнат през втората половина на 2010г. и особено през 2011-2012г. Тогава има възможности за лично разгръщане и осъществяване на някои намерения. Това ще е време на успешни срещи, нови запознанства и завишена интуитивност. Тенденциите в работата и пътуванията, които ще се засилят особено през 2011г. ще определят бъдещето за много дълъг период от време – почти 40 години. Следващ скок ще се осъществи през 2018-2019г., когато в този процес ще има ново начало. То е свързано с пътуване, ново учение и възможност за разширение и интензивна изява в работата. Известни пречки могат да възникнат поради лични отношения в семейството. Като цяло периодът от 2002-2003г. докъм 2008г. е бил благоприятен за работа, след това е имало застой, а в момента също далечно започват да идват добри влияния. Отварят се връзки с хора /лекари, химици, полицаи/, които могат да способствуват за сключване на добър договор в работата.

Парите са главно под влиянието на Риби, което показва възможности да се печели от две места едновременно, както и от източници от по –затворени организации: полиция, болници, педогогически заведения и т.н. Финансите често са обвързани с пътувания в чужбина, чужденци и обучение и преподаване.  В момента нещата не са най-оптимистични и дори има опасност от заблуди и измами. Периодът не е подходящ за важни решения във финансовата сфера. Изчакайте поне още 8-9 месеца.

По отношение на личния живот се привличат мъже, които са по-емоционални и непостоянни, обвързани с майките си. Вземат бързи решения, енергични са, но не могат да се застояват дълго на едно място. Има тенденция към доминиране, ревност и даже избухивост.  В живота има няколко разочарования, някои от които по-съществени: 20-та – 22-та година, след това 28-та година /2002г./ и в момента 2008-2009г.

В края или от втората половина на 2010 ще има ново лично приятелство, което ще продължи няколко години. В тази връзка ще има тайни или друга връзка. Възможно е човекът да е женен.

На практика трайна и съществена връзка има през 2016-2017г. В същия момент има и раздяла. Новата връзка вече предполага съвместен живот и брак.  Това запознанство е свързано неочакваност и експлозивност. Нещата се ръзвиват мълнееносно и доста бързо. Човекът е по-възрастен поне с 5-6 години.

По отношение на децата Сатурн се намира в дома на любовта и силно затормозява тенденциите към раждане.  Възможност за едно дете или много рано /19-20година/ или  в много късна възраст или дори невъзможност затова.  Раждането също е трудно поради естеството на планетата. Тенденциите са за момченце.

Целият период от 2015-2018г. е под знака на успехи, както в личен план, така и в професионален. Много добри връзки и приятелства. По това време се разкриват и чудесни финансови възможности.

Като цяло в звездната карта има и много късна връзка. След 55-та година повече пътувания в чужбина, както и възможности за курсове, работа и контакти. Най-големи успехи  в живота и във финансово отношение има след 56-та година. Тогава е върхът в кариерата. Работата е до доста късна възраст, почти до 75-76г.

По отношение на здравето трябва да се внимава със сърцето и възможността от някои ритъмни нарушения, както и относно отклонения в кръвното налягане, което ще варира от доста ниско до доста високо. Стомашно-чревната система също трябва да бъде обект на грижи, поради опасността от затруднено функциониране, стеснения и възпалителни процеси: гастрити колити и ентероколити. Такъв процес може да се отключи  през 41-42-та година. Хронични възпаления и в половата система.

Като цяло нервната система е претоварена и има едно вътрешно безспокойство и напрежение. То се отразява на цялостното излъчване и съответно е и причина за заболяванията и на сърцето и на стомашно-чревната система.