logo

Писмен короскоп на К.Л.В

Хороскопът показва един доста сложен характер. От една страна е налице чувствителност, интуиция и идеализъм, а от друга склоност към мрачни мисли, депресия и затваряне в себе си. Това  е било  очевидно още в юношеските години. Налице е известен конфликт със съученици, брат, братовчед. Срещнал се е с по-голяма грубост и нечувствителност от неговата. Има и инциденти и падания в ученическа възраст.

 

Разположението на Слънцето в Овен разкрива и инициативност, борбеност, устойчивост и смелост да се следват собствените решения. Пътят на живота е извън страната, свръхреализацията също. Финансите и енергията също са много силни проявени в чужбина. Има натрупване на планети в дома на пътуванията и образованието извън България. Така, че при всички положения е добре да се остане навън. Още повече, че хороскопът показва и дом, семейство там.

 

Емоционалното състояние не е много стабилно, защото има             тенденция нещата бързо да се изчерпват, винаги да се търси нещо ново, често възникват нови желания и потребности. Хороскопът предполага две-три образования, доста пътувания. Налице е и възможност за преподаване и постоянни промени в рамките на самата работа. Показани са 2-3 източника на печелене на пари, някои от които са едновременно.

 

На трето място има лека философска обърканост във връзка с нещата в живота. В тази звездна карта матерализмът е направо противопоказан, защото Слънцето е в доста напрегнати аспекти с твърдите, материални и кармични планети Сатурн и Плутон. Същевременно Нептун, която е планетата на християнството, психологията и милосърдието е в перфектна позиция към всички планети в дома на Слънцето. Затова е добре характерът да се насочи към всичко онова, което касае душата и доброто в човека.   /и професионално и здравословно/.

На следващо място е налице и перфекционизъм и вглеждане в детайлите. Способност и да се пише и преподава. Може да има пари от публикации и лекции.

 

 

 

 

 

 

 

В здравословен аспект трябва да се внимава за инциденти, които могат да засегнат ръцете, гръдния кош и областта на шията. Възможни са падания, счупвания, парези и некрози.

 

Поради факта, че Слънцето е в Овен, винаги има опасност и от проблеми в главата. Те са свързани или с инцидентност или с бъбречната система. Възможно е проблем в покочо-половата системи: хроничен процес, забавена функция, камъни в системата, сраствания  и т.н.. Те могат да се отразявати  и компенсаторно в главата. Организмът понякога мести нещата или ги отразява десцендентно. В астрологията главата е десцендент на бъбреците.

Моменти на инцидентност има на 1 год.,2 год.,11 год. Често го е пазила интуицията.

Същевременно тези процеси, част от които са възникнали още в ученическа възраст ще продължат и и до късните и старческите години.

Причината обаче за всичко това е тоталната философска раздвоеност между дух и материя. Това е хороскоп и на свещеник. Той засега е избрал лекарската професия, но трябва някакси да я съчетае и с духовно развитие и призвание. Иначе ще сблъсква енергиите и ще се чувства неудовлетворен, независимо от каквито и да е било други постижения и титли.

 

В момента любовта е доста блокирана. Има романтична връзка, която обаче е доста усложнена и е на приливи и отливи. Следващата година има начало на ново учене и лично развитие. Ще се положи нов 12 годишен период на действие в това направление. Същевременно има и известни органичения във финансов план. Независимо от това може да се рачита на майката поради нейни успехи и развитие особенно в следващите 2-3 години. През 2012г. има ново добро начало във връзка с работата. Налице и е любовна връзка, но и тя не е много трайна.

По-стабилни отношения има след около 5-6 години с по-улегнала жена. Тя има връзка и към работата. Това е време на смяна и местоживеенето и нови обстоятелства в чужбина /нови договори, ново работно място  и нови приятелства/. Като цяло това е време за съвместен живот и вероятно брак. Може обаче да възникне проблем с децата. През целия този период Плутон транзитира през дома на любовта и децата и създава доста затруднения и мъчнотии. Възможни са недоразумения.

 

 

 

 

 

Въпреки това 2015-18г. предполага раждането на дете макар и със затруднения. Работата винаги стои като препятствие за личния живот.

 

Хороскопът като цяло разкрива две много големи връзки, които предполагат два брака. Дете има и по-късно и то е свързани с втората жена, която е и по-млада. Ражданията винаги са свързани с хирургическа интервенция. Забременяването е трудно.

През 2022г. има много силна връзка с по-млада жена и брак. Същевременно има сблъсък с родители, загуба на имот, юридически неприятности и скандал, вероятно заради предишните отношения. Здравето също не е в най-добро състояние. Склоност към по-мрачни мисли и вътрешна затвореност. Същевременно любов. По това време има и много добри финансови успехи и нова работа. В това направление няма проблеми.

 

Най-доброто време в живота е между 42-та 56-та година. Краят на живота е в брак и с дете. Това, погледнато обективно е късна лична реализация, но в тази звездна карта нещата са така и са леко забавени. Добре е да се знае, че не са желателни никакви външни намеси в личния живот, защото те развалят отношенията. Нито родители, нито приятели е добре да се бъркат в чувствата и решенията.

 

Късните години са изпълнени с работа и дори здравето укрепва странно доста повече отпреди. Много силни в професианален план са 60-та докъм 66 година. Това е период на административни успехи, издигане, сигурност и улегналост. Всичко пак е свързано с чужбина. Може да бъдат издадени книги, да се реализира успех с преподаване. В тези години има и придобиване на нов имот или строителство на такъв.

Същевременно има опасност от алергии, объркани диагнози и неприятности с течности, храни и евентуално лекарства. Да се внимава с местата за плуване. Може да има и странни психически изживявания и обърканост. Това е време на духовни преосмисляния и откровения.

 

В същия период след 60-та година е възможна и измама във връзка с имот на вода или море. Добре е да се внимава и да се ползват юристи при всяко начинание с такава собственост.

В хороскопа има три и повече имота и затова могат да възникват и някои недоразумения във връзка с тях.

Професията на химика, психолога и психиатъра са най-подходящите, защото има вътрешно вродена дипломатичност, мекота и интуитивност. Успешна е главно работата с жени и това носи и хармония и финансови и професионални постижения.